Sampiyonlar Ligi Transferleri


Şampiyonlar ligi karşılaşmalarına verilen 2 haftalık ara, takımlar arası transfer ve oyuncu değişikliğiyle geçti. Hareketli bir transfer döneminin ardından 3 takımdan 5 oyuncu değişikliği oldu. Beşiktaş, CREW,
Oyun Hizmetleri arasında olan transfer ve oyuncu değişiklikleri de şöyle:
BeşiktaşEnergy ve  Theokoles ile yollarını ayırdı.Finlandiyalı  ormancı Taikki ve hem Alman hem de Türk vatandaşı olan Avenuee’yü takımına aldı.
CREWŞampiyonlar Ligi karşılaşmalarında istediği sonuçları alamayınca kadro değişikliğine yöneldi. Destek oyuncusu Barcode’un Almanya’ya dönmesiyle yerine Blumigan’ı transfer eden CREW, Polonyalı üst koridor oyuncusu Unknown’un yerine ise daha önce BPI’dan tanıdığımız 
Marshall’ı  ekledi.

Crew'da önemli gelişme: Crew ''Euphony'' ile yollarını ayırdı.Euphony ise bu gelişmeyi şöyle değerlendirdi.

Herkese merhaba, an itibari ile Crew e-Sports Club karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bu kararıma saygı duydukları için ve yükselme liginden bu yana verdikleri emekler için CREW ailesine teşekkür ediyorum. 

Dark Passage herhangi bir transfer yapmadı. Ancak Naru'nun ceza süresi bitti ve Dark Passage Naru'suz kötü geçen
3 haftanın sonunda kendi tekrar toparlayacak gibi görünüyor.
Oyun Hizmetleri üst koridora İngiliz Sebastian Stefan “numlocked” Barton’ı ekledi. OHM tüm takımını Türk oyuncularla kurmuştu. numlocked transferiyle bu ünvanı bozan OHM ligin yabancı tranferi rüzgarına kendini kaptırdı.

1 yorum:

Crew Euphony ilede yollarını ayırdılar facebook sayfalarında yayınladılar onuda eklerseniz habere iyi olur.

Cevapla

Yorum Gönder