TÜRKİYE BÜYÜK FİNALİ, ÜLKER SPORTS ARENA’DA!

TBF duyuru2015 Sezonu’nun en iyi takımını belirleyecek olan Türkiye Büyük Finali, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.
2014 yılında 10.000 biletli izleyici karşısında oynanan Türkiye Büyük Finali’nde taraftarların coşkusu inanılmazdı. Kazanan takımın Dünya Şampiyonası Elemeleri’nde yer alma fırsatını yakalayacağı Türkiye Büyük Finali’nde bir kere daha aynı heyecana ulaşmak ve o atmosferi yaşamak için Ülker Sports Arena’da olacağız. Bu muhteşem etkinliğin biletleri ise 8 Temmuz Çarşamba günü Biletix üzerinden satışa çıkacak.
2015 Türkiye Büyük Finali 8 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek ve Türkiye’nin en iyi 2 takımını buluşturuyor olacak. Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde lig aşamasının sona ermesiyle birlikte ilk 6 takım TBF’ye katılmaya hak kazanacak. Riot Games Türkiye ofisinde 25-26 Temmuz’da oynanacak çeyrek final ve 1-2 Ağustos’ta oynanacak yarı finallerin ardından rakiplerini elemeyi başarıp finale kalan 2 takım, Ülker Sports Arena’da binlerce izleyici önünde hem Türkiye’nin en iyisi olmak hem de ülkemizi Dünya Şampiyonası’nda temsil etmek adına mücadele etme hakkı kazanacak.
2015 Sezonu’nun en büyük eSpor organizasyonundan kimin zaferle ayrılacağını görmek ve eSpor coşkusunun bir parçası olmak için Türkiye Büyük Finali’ni kaçırmayın!

Yorum Gönder